Derniers projets

Illuxys - your natural light

Bekabelde oplossing met sturing. Gebruik van de Sernis-produkten SR45P en SR70

Voor het project Hulshout wild emen een duidelijke signalisatie ten gevolge van de gewijzigde verkeerssituatie. Het fietspad in de bocht diende duidelijk de aandacht te trekken voor alle besturders uit alle richtingen. Hier werd gekoezen voor de SR70 - 360° oranje.

Om het nieuwe STOP teken duidelijk kenbaar te maken werden 2 SR45P (enkelzijdig) rood aangebracht. Deze high power leds flashing elke seconde en zijn zichtbaar van meer dan 500m afstand. 

Alles wordt aangestuurd (en kan bijgevolg bijgestuurd worden) : flashing of steady, flashfrequentie, intensiteit, dag/nacht...

Deze installatie, met ook oog voor het esthetische (kabels aangebracht in een bestaande (boog) groef), werd volledig uitgevoerd door ILLUXYS

 

Het project AZ Delta (Algemeen ziekenhuis te Rumbeke) : hier was de problematiek dat de oversteekplaats voor fietsers en voetgangers , die zich in de overdekte parking bevindt, heel moeilijk aan laat zichtbaar is voor bestuurders komende uit het daglicht. Het contrast van daglicht naar de overdekking verhinderen onze ogen om snel aan te passen. Na heel positieve testen werd er gekozen voor een bekabelde oplossing : 2 lussen van 3 SR45P oranje flashing.

Op de video hieronder vindt u het resultaat.

video installatie_Hulshout

video installatie_AZ Delta

 

 

www.illuxys.be utilise des cookies. En poursuivant la navigation, vous autorisez explicitement l’utilisation des cookies.